onsdag 2 juli 2014

Mountain Livin' Pale Ale : ännu fler etikettvarianter !

Den svenska importören av "Mountain Livin' Pale Ale" har tydliga problem att få till den nödvändiga informationen på dessa USA-importerade burkar. Hur man än försöker med olika etiketter, verkar alltid något fattas, och man får komplettera med ytterligare klisterlappar och etiketter.Två nya varianter har nyligen upptäckts.

Dels en äldre, som torde ha varit en av de första som importerades :Och dels den helt nya varianten som finns ute på Systembolagen just nu., där man faktiskt lyckats klämma in den mesta informationen på sidoetiketten ! Men man glömde dock "Bäst före", och såg sig tvingad att klistra på en extra lapp i botten :

 
Någon gång i framtiden kommer sannolikt importören Winemarket Nordic AB att tröttna på att stå och klistra lappar nätterna igenom på dessa burkar, och istället begära att ölet som exporteras till Sverige har de svenska uppgifterna tryckta direkt på burken
 
Inalles finns nu 7 st olika kända varianter av dessa burkar. Visas härunder i kronologiskt ordning (klicka på bilderna för större versioner) :
 
 
 
Burktillverkare : Ball
Storlek : 35,5 cl
Upptäcktsdatum (senaste varianten) : 2014 06 05


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar