måndag 22 juni 2015

N Stor Stark Ljus lager 5.2% : ny dekor

Systembolagsbeställningssortimentsburken "N Stor Stark" har bytt dekor, och bla.a a fått en text i toppen : "N STOR STARK RÄTT UPP OCH NER". Den hittillsvarande burken till vänster, och den nya till höger :


Det senaste året har varit turbulent för företaget bakom detta öl. Det har varit konkursrykten och dementier av detta; erbjudande om nyemmision, och därtill blandat med vad som verkar ha varit svårigheter att tidvis leverera till Systembolaget.

Den 1:a juni skulle man också ha släppt ett helt nytt burköl i Systembolagets beställningssortiment : "N 1981 Stor Stark". Denna burk har dock varit "Tillfälligt slut hos leverantör" ända sedan releasdagen, och aldrig gått att beställa.

Därför är det extra kul att man under rådande omständigheter mäktat med att ta fram denna nya dekor till sitt öl !

Företaget "N Stor Stark AB" håller till i Örebro, men vem som brygger själva ölet är oklart. Sannolikt är det Spendrups, men det är inte bekräftat.


Upptäcktsdag : 2015 06 16
Burktillverkare : REXAM
Storlek : 50 cl


Tack till Mats Karlsson som först upptäckte och rapporterade om denna nya burk. Mats låter meddela att han har några dubbar över av denna burk, till hugade spekulanter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar