söndag 22 september 2019

Royal Crown Lager Beer : ny dekor (VPB19004)

Lågprisimportfolkölen "Royal Crown Lager Beer" finns nu ute i en ny dekor. På den tidigare burkens front hade man lyckats med konststycket att stava "BREWED" fel (BREWD).. Men detta är nu korrigerat på den nya burken. Dessutom har man bytt burktillverare från Crown till Ardagh Group. Fortfarande finns dock några fejkmedaljer utan referens på burkens fronter :


På burken EAN-sida är det fortsatt knasigt och stökigt. Massor av fel gällande stavning och språk. Helt felaktiga förkortningar, fel tempus, samt vilseledande "info".  Importören anger El Salvadors (!) landskod (SV) framför den svenska texten, alldeles uppenbarligen ovetande om att det egentligen ska stå "SE".
Den läckra symbolen med mannen som dricker öl (Good people drink good beer) har nu hamnat totalt snett och ligger nu tyvärr konstigt vriden åt höger. Felen är så många att man skulle kunna ägna en separat artikel åt att bara spalta upp dessa.. Sist men inte minst - man uppger inte vilket bryggeri som bryggt detta öl - ett säkert tecken på att man iallafall inte är stolt över ursprunget.
Sidorna av burken :


Burken är tillverkad av Ardagh Group (AG) och har kod "VPB19004" :Artikel om den hittillvarande dekoren av Royal Crown Lager Beer, kan läsas HÄR


Upptäcktsdag : 2019 07 25
Burktillverkare : Ardagh Group
Kod : VPB19004
Burkvolym : 500 ml
Importör : No1 General Trading
Bryggeri : ej angivet
Ursprungsland : Belgien


Tack till Thomas Melin som upptäckte och rapporterade om denna nya burk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar