fredag 24 mars 2017

Primátor Premium : ny dekor från Can Pack

Tjeckiska Primátor Premium lanserades i Systembolagets ordinarie sortiment i mars 2016. Nyligen halkade man ur det ordinarie sortimentet p.g.a. för låg försäljning, men burken finns ändå kvar på ett stort antal Systembolag, och den går även att beställa via beställningssortimentet. Den burk som hittills funnits har varit tillverkad av REXAM, men nu finns en ny burk från Can-Pack (CP), som faktiskt är en ny dekor. Den hittillsvarande varianten från REXAM till vänster och den nya CP-burken till höger. Notera att det övre ovala emblemet är placerat mycket längre ned på CP-burken. Det rektangulära Primátor-fältet är betydligt mindre, likaså det under sigillet, på CP-burken.På sidan av burkarna ser man att bl.a.. ett graviditetsmärke lagts till :


Baksidan av den nya burken uppvisar en del förändringar. Texterna är delvis omflyttade, och burktillverkarloggan är naturligtvis ny :


De båda Date Code Box:arna samt burktillverkarloggorna i förstoring :Artikel om den hittillsvarande REXAM-burken kan läsas HÄR


Upptäcktsdag : 2017 03 17
Burktillverkare : Can-Pack (CP)
Storlek : 330 ml
Importör : Moestue AB
Bryggeri : Primátor a.s.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar