torsdag 28 december 2017

The Uncharted Brewing Company : 4 x 2017-dekorer

Burk-Bloggen har i en rad artiklar det senaste året skrivit om det innovativa nya Eslöv-baserade burkbryggeriet "The Uncharted Brewing Company", och dess burkar. Bryggeriet har förutom sina fint balanserade och välsmakande öl utmärkt sig för sina enormt fina burkdekorer - samtliga med djurmotiv. Burkarna anses vara de absolut bästa nya burkdekorerna under 2017. Härunder ser vi bryggeriets samtliga hittills släppta burkar i kronologisk ordning :
- Frisky Fox Irish Red Ale
- Thirty Hippo Coriander Amber Ale
- Hoppy Rabbit India Pale Ale
- Velvet Raven Oatmeal Stout


Dekorerna är framtagna av Elina Frolova och Lena Marguc. Dessutom var bryggeriets grundare Diarmuids fru Linda med vid framtagandet av de första skisserna till Thirsty Hippo tillsammans med Elina Frolova.
Se mer om Elina och Lenas arbeten på :
-  https://www.behance.net/Frolina
-  https://www.behance.net/lenamarguc

Baksidan av burkarna följer samtliga samma mönster, där första och tredje textstycket är gemensamt, men där det andra stycket specifikt berättar om just denna burks öl, samt tips om matmatchning :


EAN-sidorna av burkarna är i princip identiska (förutom färgerna). Datumrutan (till höger om Ball-logotypen) visar tillverkningsdatum för var och en av burkarna; vilka är enligt följande :
- Frisky Fox : 2017 03 13
- Thirty Hippo : 2017 05 09
- Hoppy Rabbit : 2017 07 14
- Velvet Raven : 2017 08 14


På frågan om vad som finns i pipelinen gällande nya burklanseringar framöver, är bryggeriets grundare Diarmuid Reidy en smula hemlighetsfull, men antyder att det framåt vårkanten eventuellt är dags för en ny lansering - även denna gång isåfall i en burk med dekor och namn på djurtema.

Burk-Bloggen återkommer med mer info kring denna nya spännande eventuella lansering framåt våren, om det blir aktuellt !


Burktillverkare : Ball
Burkvolym : 33 CL
Bryggeri : The Uncharted Brewing Company

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar