onsdag 16 maj 2018

Beerbliotek THAT'S NOT HOW ANAGRAMS WORK, MATE. #201 : ny dekor (2 olika varianter)

En av Beerblioteks senaste releaser heter THAT'S NOT HOW ANAGRAMS WORK, MATE. Detta är nummer 201 i den allt längre serie av öl som bryggeriet bryggt under dryga fem år. Detta öl finns dessutom lanserat på Systembolaget.
Beroende på att Beerbliotek under en kort tid använde sig av en alternativ etikettleverantör gentemot sin vanliga; finns denna burk med två snarlika, men olika etiketter. Burken till vänster på bilderna härunder är från den tillfälliga etikettleverantören, och burken till höger har en etikett från Beerblioteks vanliga leverantör. Även om det kanske inte riktigt framgår på bilderna, har den "tillfälliga" etiketten ett mycket mer metalliskt och starkare lystrande färgtryck.
Som oftast med Beerblioteks ölnamn och undertexter, handlar det om ordlekar,  eller t.ex. snillrika referenser till populärkulturella fenomen. (Tips för denna burk : googla "anagram" och studera burkens teckande bild noga..)


Här ser man att den "tillfälliga" etiketten inte riktigt når runt hela burken :


Etiketten från den tillfälliga leverantörens har 7 vertikala textrader, emedan etiketten från den vanliga leverantören har 6 vertikala textrader :Först omnämnd : Beerbliotek Facebook 2018 03 12
Säljstart på Systembolaget : 2018 05 02
Burktyp  vitlackerad etiketterad aluminiumburk
Burkvolym : 330ml
Bryggeri : Beerbliotek AB

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar