onsdag 1 mars 2017

Coppersmith's The Pawn's Non-Gluten Pilsener : ny exportförberedd variant

Aktiviteten är hög hos Västeråsbryggeriet Coppersmith's. I förra veckan meddelades nyheten att man expanderar genom att köpa Uppsalabryggeriet Slottskällan.
Man har börjat satsa på export av sitt öl också. Mindre leveranser har skeppats till ett antal europeiska länder, och man har även funnits representerad i den tyska s.k. gränshandeln. Mot bakgrund av exportambitionerna, kommer man inom kort att uppdatera "The Pawn's Non-Gluten Pilsener"-burken så att den också passar för försäljning internationellt.

Den hittillsvarande burken har blott haft svensk text, emedan den nya kommer att ha text även på finska, engelska, tyska,och italienska.
Här under visas en test-tryckplåt med den uppdaterade dekoren :Andra förändringar är att man lagt till ett gluten-märke, ett gravidmärke, samt att den nya burken har Ball-logotyp, istället för som tidigare, REXAM-logotyp.

Detta test-tryck är tillverkat 6:e februari 2017, i Balls Fosiefabrik :Den hittillsvarande burken :Artikel om den hittillsvarande burken kan läsas HÄR


Lansering för den nya burken : förhoppningsvis inom kort
Burktillverkare : Ball
Burkvolym : 33 CL
Bryggeri : Coppersmith's AB


Ett stort tack till Coppersmith's för info!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar