måndag 28 augusti 2017

Systembolagsburknyheter 1:a september 2017

Fredagen den 1:a september 2017 blir en ovanligt bra dag ur burksynvinkel, då det kommer att släppas hela sju olika nya olika burköl på Systembolaget.
I bokstavsordning :


Bagge Bocköl 6,0% (50 cl)
Det här är en verklig skräll. Bagge Bocköl har tidigare funnits tillgänglig på 33 cl-burk, men det var ganska många år sedan nu. Därför är det en riktig överraskning att denna gamla dekor återigen dyker upp, men denna gång i 50 cl-version !



Bavaria Gluten Free Premium Pilsener 5.0% (50 cl)
Burk-Bloggen skrev om denna nyhet häromdagen, och den artikeln kan läsas HÄR



Beerbliotek COLONIAL HIPSTER #192 (33 cl)
Beerblioteketolet Colonial Hipster annonserades redan i juni, och har funnits tillgänglig på vissa pubar. Nu sker dock en Systembolagslansering.



Hoppy Rabbit India Pale Ale (33 cl)
Tredje burken från Eslöv-bryggarna The Uncharted Brewing Company. Återigen lanserar man en grymt snygg burk; denna gång med en India Pale Ale som innehåll.



St. Eriks Citra Pale Ale (33 cl)
Burk-Bloggen skrev om denna nyhet häromdagen, och den artikeln kan läsas HÄR



Stone White Geist Berliner Weisse (33 cl)
Det mycket renomerade amerikanska hantverksbryggeriet Stone, öppnade en filial i Berlin häromåret. De burköl som funnits tillgängliga på Systembolaget senaste åren, har alla varit bryggda i Berlin. Denna Berliner Weisse är den senaste lanseringen.



Tiger Lager Beer (33 cl)
Detta klassiska Singapore-öl finns för första gången tillgängligt på burk i Sverige. Det finns just nu inga uppgifter om ölet är importerat från Singapore, eller licensbryggt i något annat land.



Lanseringsdag för samtliga burkar : 2017 09 01

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar